HR EN
searching . . .
PočetnaShopUvjeti korištenja  

Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Na ovim internet stranicama pod nazivom Carantania Tattoo Croatia nalaze se informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka NJCC d.o.o. sa sjedištem na adresi Vukovićeva 8, 10000 Zagreb. Stranice Carantania Tattoo Croatia služe kao internet trgovina tvrtke.

Molimo Vas da pročitate Uvjete korištenja i upoznate se s njima obzirom da narudžbom Kupac potvrđuje da je upoznat sa Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti prihvaća.

Na stranici Uvjeti korištenja nalaze se uvjeti korištenja i kupnje na našim stranicama, te prava i obveze Kupca i Prodavatelja koje proizlaze sklapanjem Ugovora o prodaji na daljinu, odnosno korištenjem ovih stranica. Ugovor o prodaji na daljinu čine Opći uvjeti i Predugovorne obavijesti sa ove stranice.

Predgovorne obavijesti

Uvjeti korištenja Carantania Tattoo Croatia internet trgovine napravljeni su u skladu sa člankom 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača gdje je propisano da trgovac mora na jasan i razumljiv način, prije sklapanja ugovora na daljinu potrošača upoznati sa svim propisanim točkama članka.

Prodavatelj:

NJCC d.o.o.
Sjedište: Vukovićeva 8, 10000 Zagreb
OIB: ‎40989649405
PDV ID: HR40989649405

Carantania Tattoo Croatia - Internet prodaja
Ured: Savska cesta 150, 10000 Zagreb
Kontakt:
Radno vrijeme za stranke: Pon - Pet od 11:00h - 16:00h
Info telefon: ‎+385 95 32 90 390 (Pon - Pet: 11:00h - 16:00h)
E-mail:

Kupac:
Svaka punoljetna fizička i pravna osoba koja naruči proizvod na stranicama internet trgovine Carantania Tattoo Croatia

Postupak naručivanja

Uslugu internet trgovine možete koristiti kroz 7 dana u tjednu, 24 sata na dan.
Naručivanje se vrši tako da odaberete količinu željenog proizvoda, te ga stavite košaricu. Zatim nastavite naručivanje ili završavate narudžbu odlaskom u "Košaricu" i "Blagajnu". Za naručivanje robe potrebna je registracija korisnika.

Postupak registracije
Da bi se registrirali, odaberite u izborniku gumb "Registracija", nakon odabira nastavite registraciju popunjavanjem za to određenih polja. Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se registracija uspješno izvršila.
Za istinitost i točnost podataka koje unosi prilikom registracije i naručivanja odgovoran je kupac.

Fotografije
Fotografije proizvoda ponekad su informativnog karaktera pa postoji mogućnost da će proizvod u stvarnosti izgledati drugačije.

Dostupnost proizvoda
U slučaju nedostupnosti nekog proizvoda kupac će o tome biti obaviješten, te će onda odlučiti želi li pričekati dostupnost proizvoda ili će odsutati od kupnje.

Način plaćanja

Prilikom narudžbe odaberite način plaćanja koji želite:

- Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja paketa (kod plaćanja pouzećem imajte na umu da dostavna služba naplaćuje svoje troškove naplate)

- Uplata na žiro račun - plaćanje putem virmana, opće uplatnice ili internet bankarstvom
U Potvrdi o narudžbi koju primite na email adresu nakon izvršenja narudžbe su navedeni svi podaci potrebni za uplatu. Nakon vidljive uplate, šaljemo naručenu robu.

Cijene i konverzija

Cijene na stranici i reklamnim materijalima izražene su u kunama (KN). Naglašene cijene su prikazane sa uračunatim PDV-om, ispod kojih je navedena cijena bez uračunatog PDV-a.
Akcijske ponude, uvjeti plaćanja i cijene vrijede u trenutku narudžbe i mogu se mijenjati bez prethodne najave.

Odabirom drugog jezika na stranici (engleski jezik), mijenja se valuta u kojoj su izražene cijene u euro (€). Cijene izražene u eurima (€) su preračunate prema cijenama u kunama, te su zbog promjena u tečaju kuna - euro moguća manja odstupanja u cijenama, ovisno o danu.

Akcije i popusti

Tvrtka NJCC d.o.o. će u svojoj internet trgovini Carantania Tattoo Croatia povremeno a na temelju svoje odluke, za sve ili određene kupce ili skupine kupaca nuditi akcijske ponude nekih proizvoda i popuste. Akcijske cijene i popusti vrijede isključivo za vrijeme trajanja ponude.

Dostava i troškovi

Rok isporuke je 5 radnih dana od dana narudžbe. Dostavu vršimo putem dostavnih službi GLS i Hpekspres. Troškovi dostave
Cijena dostave ovisi o težini naručenih proizvoda. Poštarina nije uključena u cijenu proizvoda, dodatno se zaračunava temeljem ponude koja će Vam biti poslana nakon izvršene narudžbe a koja je sastvljena prema službenom GLS cjeniku dostave.

Preuzimanje paketa
Proizvodi su zapakirani tako da se ne mogu oštetiti u transportu. Primatelj je dužan prilikom preuzimanja paketa provjeriti oštećenja te ukoliko ih ima odmah reklamirati dostavljaču pošiljku, u suprotnome se takva reklamacija ne prihvaća.

Reklamacije i povrat

Za povratak proizvoda kontaktirajte nas na email adresu: info@njcc.hr.
Proizvode možete vratiti poštivajući pritom niže navedena pravila:
• proizvod mora biti nekorišten, neotvoren i neoštećen
• proizvod se vraća u originalnom pakiranju sa svim originalnim dodacima (ukoliko ih ima)
• sve pošiljke koje se vraćaju, moraju biti označene kao POVRAT
• rok za povrat robe je 5 dana od dana primitka pošiljke
• obavezno je priložiti kopiju računa
• obavezno je dostaviti osnovne podatke - ime i prezime, email adresu, kontakt telefon te broj računa (IBAN) na koji želite da izvršimo povrat sredstava putem pisane Izjave ili Obrasca za jednostrani raskid ugovora
• poželjno je napisati nam razlog povrata robe (ali nije obavezno)

Trošak dostave za povrat proizvoda snosi sam kupac. Kupac koji vraća proizvod odgovara da je isti prikladno zapakiran kako bi se spriječila oštećenja prilikom transporta, u suprotnom ne prihvaćamo povrat. Ukoliko se ne ispoštivaju gore navedene stavke, zadržavamo pravo odbiti povrat robe. Povrat uplaćenog iznosa će biti izvršen u roku od 14 dana nakon zaprimanja vraćenog proizvoda.

Reklamacije uputite u pisanoj formi na email adresu:

Jednostrani raskid ugovora

Temeljem članka 57. stavka 1. točka 8. Zakona o zaštiti potrošača, niže su navedni uvjeti i načini ostvarivanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora, a sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača.

Pravo na jednostrani raskid ugovora (članak 72. ZZP)
(1) Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

(2) U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

(3) Ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

(4) Ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe.

(5) U slučaju sklapanja ugovora o uslugama, ugovora o isporuci vode, plina ili električne energije koji se prodaju u neograničenom obujmu ili neograničenoj količini te isporuci toplinske energije, kao i u slučaju sklapanja ugovora kojemu je predmet digitalni sadržaj koji nije isporučen na tjelesnom mediju, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana sklapanja ugovora. (izvor: Zakon o zaštiti potrošača, NN 41/2014)


Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora
- Potrošač ima pravo u roku od 14 dana od primitka proizvoda jednostrano raskinuti ugovor o kupoprodaji bez navođenja razloga

- Potrošač je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora obavijestiti prodavatelja (NJCC d.o.o.) o svojoj odluci da raskine ugovor putem nedvosmislene izjave poslane elektroničkom poštom u kojoj izražava volju da raskine ugovor i u kojoj navodi svoje podatke - ime i prezime, adresa, broj telefona, email adresa ili putem obrasca za jednostrani raskid ugovora kojeg može pronaći na ovoj stranici

- Rok za jednostrani raskid ugovora je 14 dana od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed

- Potrošaču je omogućeno da na našim stranicama pronađe i popuni obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg može elektronički ispuniti i poslati

- Potvrdu o primitku obavijesti o jednostranom raskidu ugovora poslat ćemo bez odgađanja u elektroničkom obliku potrošaču

- Izjavu o raskidu ugovora potrošač je dužan poslati prije isteka roka za raskid ugovora

- Potrošač je dužan dokazati da je svoje pravo na jednostrani raskid ugovora ostvario u skladu s odredbama članka 74. Zakona o zaštiti potrošača

Obrazac za jednostrani raskid ugovora


Učinak jednostranog raskida ugovora
- Iskoristi li potrošač svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, prodavatelj (NJCC d.o.o.) će bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad je zaprimio obavijest o odluci potrošača da raskida ugovor, vratiti potrošaču iznos kupoprodajne cijene, a nakon što je potrošač izvršio povrat robe odnosno, nakon što potrošač dostavi dokaz da je robu poslao natrag prodavatelju

- Potrošač mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor

- Povrat novca izvršit ćemo na isti način na koji je izvršena uplata

- Potrošač mora snositi samo izravne troškove povrata robe

- Potrošač je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe


Isključenje prava na jednostrani raskid ugovora
Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako je:

- ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena

- predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe

- predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave

- predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima


Obavijest o podnošenju prigovora potrošača

Prigovore na naše usluge možete dostaviti u pisanom obliku na email adresu: ili poštom na adresu: NJCC d.o.o., Carantania Tattoo Croatia, Savska cesta 150, 10000 Zagreb. Odgovor na prigovor ćemo poslati u pisanom obliku 15 dana od dana primitka prigovora. Kako bi Vam mogli poslati odgovor, molimo Vas da navedete istinite i točne podatke: ime i prezime, te adresa i email adresa za odgovor.

Prigovori i pohvale

Prigovore, pohvale šaljite na .

Izjava o sigurnosti

Naša internet trgovina je zaštićena SSL certifikatom koji osigurava Vaše podatke koje ostavljate na našoj stranici od neovlaštenog pristupa.

NJCC d.o.o. zadržava pravo izmjene uvjeta i pravila na ovim stranicama bez prethodne najave.

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima. Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog našeg newslettera.