Vaša košarice je prazna

Ukupno: 0,00 kn

     Početna » Shop » Boje za tetoviranje » Intenze Ink » Boris from Hungary Set »

Proizvod

Boris from Hungary Set

2.068,56kn
s pdv-om
1.654,85kn bez pdv-a
+

Opis:

U Borisov Color Line set boja uključeno je 19 boja.To su: Bright Sunshine, In The Spring, Eggshell, Maroon Honey, Rubber Doll, Maroon, Sangria, Persian Red, Bark Brown, Bulls Blood, Red Cloud, Kakao, Flower Child, Liliom, Monacle, Swimming Pool, Ocean, Aqua, Aquarium.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima. Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog našeg newslettera.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) Web stranica njcc.hr koristi kolačiće kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo korištenja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internet pretraživaču. Ako želite nastaviti koristiti našu web stranicu molimo vas da potvrdite da se slažete sa upotrebom kolačića klikom na tipku SLAŽEM SE. Ako želite saznati više pročitajte kliknite na tipku "VIŠE".