HR EN
searching . . .
PočetnaShopAdapteri i ostala opremaAdapteri  

INOX PRIME CPS POWER SUPPLY

Adapteri
74,80€ sa PDV-om
59,84€ bez pdv-a

OPIS

Super svijetli LED ekran.
Lagan i prenosiv - idealan za konvencije.
Kontinuirani napon od 0 do 18 V (točnost 0,1 V).
2 postavke rada s nožn...

Pročitaj više

Super svijetli LED ekran.
Lagan i prenosiv - idealan za konvencije.
Kontinuirani napon od 0 do 18 V (točnost 0,1 V).
2 postavke rada s nožnim prekidačem (tradicionalno, ali uključeno/isključeno).
4 unaprijed definirane vrijednosti napetosti.
Mogućnost rada bez nožnog stakla.
Mogućnost spajanja 2 stroja.
Veliki jack ulazi.
Magneti na donjoj strani napajanja.
Jamstvo 12 mjeseci.

Inox Prime CPS napajanje je LED napajanje osjetljivo na dodir za aparate za tetoviranje, s izuzetno svijetlim zaslonom. Izvrsna je u svim radnim uvjetima. Zahvaljujući visokokvalitetnoj konstrukciji od anodiziranog aluminija, koja osigurava veću otpornost na mehanička oštećenja, lako možete uživati ​​u dugotrajnoj izdržljivosti opreme. Unatoč robusnoj strukturi, napajanje zadržava tanak i lagan dizajn. Dizajniran je za ljubitelje tetoviranja koji cijene kompaktno i pouzdano napajanje sa stabilnim radom.

Stvoren je kako bi osigurao pouzdan rad uz zadržavanje kompaktne veličine. Dokazat će se u svakom tattoo studiju, također je izvrstan za prijevoz na konvencije i izložbe. Jedna od prednosti ovog napajanja za uređaje za tetoviranje je izuzetno osjetljiv LED ekran. Izvrsno radi i kada koristite zaštitnu foliju ili vrećice. Visokokvalitetni zaslon osigurava izvrsnu vidljivost iz bilo kojeg kuta, što omogućuje jednostavno praćenje rada napajanja i praktično podešavanje njegovih postavki.

Omogućuje izvrsnu kontrolu razine snage i preciznu prilagodbu potrebama korisnika. INOX PRIME CPS napajanje ima dvije utičnice za stroj, što omogućuje trenutnu izmjenu alata, bez potrebe za isključivanjem kabela. Ima jednogodišnje jamstvo od datuma kupnje, koje pokriva sve dijelove, ako se stroj koristi u skladu s namjenom.

Pročitaj manje

+
Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.