HR EN
searching . . .
PočetnaShopHigijena & dezinfekcijaDnevna i jednokratna uporaba  

BIOTAT - Numbing Tattoo Butter 500g

Dnevna i jednokratna uporaba
45,59€ sa PDV-om
343,50 kn sa PDV-om
36,47€ bez pdv-a
274,78 kn bez pdv-a

OPIS

Koristeći samo prirodne proizvode, sada možete iskoristiti snažna svojstva ulja klinčića, aloe vere i lavande kako biste utrnuli područje, smanjili crvenilo i u...

Pročitaj više

Koristeći samo prirodne proizvode, sada možete iskoristiti snažna svojstva ulja klinčića, aloe vere i lavande kako biste utrnuli područje, smanjili crvenilo i upalu.

Ova jedinstvena formula je dizajnirana za primjenu tijekom procesa tetoviranja. Kao naknadna njega, prepuna je prirodnih ljekovitih svojstava koja će pomoći u očuvanju i njegovanju kože kako bi vaše novo umjetničko djelo održalo svijetlim i živim.

PROIZVOĐENO U UK • SMANJUJE BOLOVI I UPALE • SASVIM PRIRODNO • SADRŽI ALOE VERU • SADRŽI LAVANDU • SADRŽI KLINIČIĆ • BEZ OKRUTNOSTI • BEZ BOJA • BEZ UMJETNIH MIRISAUPUTE ZA UPORABU: Nanijeti prema potrebi, može se koristiti i kao naknadna njega.

SADRŽI: Shea maslac, glicerin, Syzygium aromaticum (klinčić), lavandu, aloe veru.

Budite odgovorni i spasite drveće.

Koristili smo odgovorni etos u cijelom procesu Biotata. Korištenje etičkih sastojaka gdje je to moguće. Čak su i naše naljepnice tiskane na recikliranom, razgradivom papiru koji je "bez drveća".

KLIZENJE ILI MASLAC? Klizanje čini upravo to, klizi po koži s lakoćom i savršeno za proces tetoviranja. Maslac, ima isti učinak i odličan je za tetoviranje, ali ima drugačiju konzistenciju, gušći je i odličan kao naknadna njega.

500 g

Pročitaj manje

+

Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.