HR EN
searching . . .
PočetnaShopBoje za tetoviranje i vježbanje EU boje I Am Ink  

I AM INK SILVER 3

I Am Ink
20,70€ sa PDV-om
16,56€ bez pdv-a

OPIS

Classic B&G napravljen je od niza mješavina vode i tinte na bazi jake crne tinte. Isticanje bijele boje, primjerice, ne vrijedi za klasičnu B&G tehniku.
...

Pročitaj više

Classic B&G napravljen je od niza mješavina vode i tinte na bazi jake crne tinte. Isticanje bijele boje, primjerice, ne vrijedi za klasičnu B&G tehniku.

Modernim tetoviranjem dobili smo novi pogled na mogućnosti i praktične učinke u zanatu. S vremenom smo vidjeli realistične tetovaže, koje su imale sve veću dubinu i neprozirnost. Ove efekte možete postići dodavanjem malih kapljica bijele boje vašoj omiljenoj crnoj tinti.

Problem: U seriji Greywash najsvjetliji ton je onaj koji sadrži najviše vode i ima efekt laka. Najsvjetlija nijansa Silverwash-a je ona koja sadrži najveću količinu bijele boje. Kada umjetnici miješaju vlastite Silverwash tonove na temelju Greywash tonova, vrlo je velika vjerojatnost da će zacijeljena tetovaža biti lisnata i rezultat neće biti onakav kakav se očekuje.

Druga generacija I AM INK – Silverwash – sastoji se od tri prethodno pomiješana Silverwasha temeljena na prvoj generaciji I AM INK Greywash. Crno-bijeli tonovi mehanički se miješaju do savršenstva za optimalne rezultate.

Silverwash je dostupan u tri nijanse:

Silver 1: najsvjetliji ton, baziran na prvoj generaciji "Sumi 1".
Silver 2: srednji ton, temeljen na prvoj generaciji "Sumi 2".
Silver 3: Najmračniji ton serije Silverwash, temeljen na prvoj generaciji 'Sumi 3'.

Sadržaj 50 ml
Veganski i bez akrilata
Proizvedeno u Austriji

Pročitaj manje

+

Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.