HR EN
searching . . .
PočetnaShopPapir za šablonu & ostala opremaOstala oprema  

BROTHER POCKETJET PJ-763 A4 TERMALNI PRINTER BLUETOOTH

Ostala oprema
661,88€ sa PDV-om
4.986,93 kn sa PDV-om
529,50€ bez pdv-a
3.989,52 kn bez pdv-a

OPIS

BROTHER POCKETJET PJ-763 A4 termalni pisač

PRILAGOĐEN!

Najnoviji dodatak Brother asortimanu prijenosnih termalnih pisača je Br...

Pročitaj više

BROTHER POCKETJET PJ-763 A4 termalni pisač

PRILAGOĐEN!

Najnoviji dodatak Brother asortimanu prijenosnih termalnih pisača je Brother PocketJet PJ-763MFI, koji je opremljen Bluetooth i USB vezama. Lako se povezuje s vašim tabletom, pametnim telefonom, računalom ili prijenosnim računalom.

Njegov ugrađeni iAP(MFi) Bluetooth profil znači da se ovaj mobilni pisač također može jednostavno povezati s Apple iOS uređajima. Osim toga, Bluetooth protokol pruža brzu i sigurnu vezu koja vam omogućuje ispis do osam stranica u minuti - tako da sve što trebate učiniti je jednostavno spojiti se i početi ispisivati!

Kao i kod svih Brother mobilnih pisača na ovom popisu, tehnologija izravnog termalnog ispisa koju nudi PocketJet PJ-763MFI osigurava pouzdanu kvalitetu bez obzira na uvjete ili okruženje. Brother linija mobilnih termalnih pisača također prepoznaje promjene tonova tijekom ispisa, tako da ćete moći jasno vidjeti područja promjena tona/boje dok tetovirate, umjesto samo obrisa.

PJ-763 potpuno je prenosiv i uredno staje u ladicu, putnu torbu ili ruksak. Stoga je savršen za putovanja, kongrese i studije! Njegova tehnologija izravnog toplinskog ispisa osigurava pouzdanu kvalitetu, bez obzira na uvjete ili okolinu. Tijekom ispisa prepoznaje promjene tonova, tako da su tijekom tetoviranja više uočljiva područja gdje dolazi do promjene tonova/sjena, a ne samo linije.

Prilikom nanošenja otiska na kožu preporučamo ReproFX Spirit Stencil papir - termo papir za otiske i jedan od specijalnih gelova za otiske.

Ključne značajke:

Mobilni termalni pisač.
Ušteda vremena.
Ispis predložaka izravno s vašeg računala, tableta ili telefona
Tehnologija termalnog ispisa visoke rezolucije 300 dpi.
Ispisuje do 8 stranica u minuti
Može ispisivati ​​različite tonove. Nema više ispisa samo redaka!
Lagan i prenosiv.
Dimenzije (ŠxDxV): 255x55x30mm
Težina: 610g
Fleksibilne mogućnosti napajanja.
Bluetooth i USB povezivost.
Kompatibilan s operativnim sustavima Windows, Mac i Android.
Podržani su AirPrint, Google Cloud Print, MOPRIA i P-Touch

Upute za korištenje:

Uklonite zaštitni film i žutu glavnu ploču s karbonskog papira, ostavljajući samo karbonski papir i list za prijenos. Karbonski papir umetnite u termalni pisač licem prema gore na vrhu pisača. Pisač će ga držati na mjestu. Okrenite sliku na računalu vodoravno. Ispiši ga. Nakon ispisa podignite prednji poklopac pisača kako biste oslobodili papir i gotovi ste!
Ako želite da vaš Brother PocketJet bude potpuno prenosiv i bežični, možete kupiti bateriju (uz prethodnu narudžbu).

Proizvođač: Brother, Japan

Pročitaj manje

+

Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.