HR EN
searching . . .
PočetnaShopBoje za tetoviranje i vježbanje EU boje Dynamic  

UNION BLACK TATTOO INK - 240ML - Dynamic

Dynamic
42,00€ sa PDV-om
316,45 kn sa PDV-om
33,60€ bez pdv-a
253,16 kn bez pdv-a

OPIS

Dynamic Union crna tinta za tetoviranje – 240 ml

Novi zaokret u starom klasiku. Posebno formulirana za usklađivanje s europskim propisima iz 2...

Pročitaj više

Dynamic Union crna tinta za tetoviranje – 240 ml

Novi zaokret u starom klasiku. Posebno formulirana za usklađivanje s europskim propisima iz 2022., ova tinta usklađena s REACH-om ne razočarava. Izuzetno glatka, super bogata s istom konzistencijom kao i druge Dynamic tinte za tetoviranje. Izvrstan za linije i monokromatske ultratamne crne površine.

Napravljeno u americi. Dynmic Union Black Tattoo Ink smatra se jednim od najimpresivnijih pigmenata na tržištu. Ova tinta visoke otpornosti lako se briše s kože, što omogućuje maksimalnu brzinu rada i čišću kožu. Uz Dynamic UNB u vašoj igli, jedino ograničenje je vaša mašta.

Značajke:

Prethodno raspršene tinte profesionalne kvalitete: Proizvedeno u SAD-u, Dynamic Colour daje tintu za tetoviranje vrhunske kvalitete s najimpresivnijim sadržajem pigmenta.

Autentična i higijenska: sve tinte Dynamic Color stižu u kristalno čistim PET bocama s premazom protiv krivotvorina s logotipom Dynamic. Čak i toplinske brtve koje štite sterilizirani proizvod imaju žig odobrenja Dynamic Color.

Pročitaj manje

+

Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.