HR EN
searching . . .
PočetnaShopCraft Igle by CheyenneCraft Magnum Soft Edge 20kom  

Craft 13 magnum SE 20kom

Craft Magnum Soft Edge 20kom
30,16€ sa PDV-om
24,13€ bez pdv-a

OPIS

Cheyenne - CRAFT CARTRIDGES razvijen posebno za vas.
Ista kvaliteta igala kao i za sigurnosne patrone, ali pristupačna. Sterilne igle od nehrđajućeg čeli...

Pročitaj više

Cheyenne - CRAFT CARTRIDGES razvijen posebno za vas.
Ista kvaliteta igala kao i za sigurnosne patrone, ali pristupačna. Sterilne igle od nehrđajućeg čelika u bijelom plastičnom modulu.
Igle su sterilno zapakirane i namijenjene su za jednokratnu uporabu.
Craft patrone su najnoviji Cheyenne patrone koje se pridružuju poznatim Cheyenne sigurnosnim ulošcima. Najkvalitetniju iglu i patentiranu Cheyenne membranu odlikuju i Craft patrone. U skladu s najvišim higijenskim standardima, Craft patrone su dizajnirane da štite vas i vaše klijente.

Glavna razlika između Craft i Safety patrone je kućište koje je sada izrađeno od jednog komada kalupa. Veća automatizacija na razini tvornice i ograničenje proizvodnje; Za sada je na raspolaganju 19 od najvažnijih i najpopularnijih konfiguracija, koje nam omogućuju povećanje učinkovitosti proizvodnje, što nam daje mogućnost da ponudi jeftiniju cijenu za Cheyenne patrone.

Za koje patrone odlučiti?
Za potpunu higijenu i kvalitetan rad, oba su prikladna; Obrtni i sigurnosni ulošci. Za testirane sigurnosne umetke preporučujemo najbolje rezultate u kreativnom tetoviranju uz najveću moguću točnost. Ipak, vodeća Cheyenne Professional Tattoo oprema za najbolji mogući rezultat kreativnih umjetnosti tetoviranja preporuča se testiranim sigurnosnim ulošcima.

U pakiranju od 20 kom.
Napravljeno u Njemačkoj

Pročitaj manje

+

Dodano u košaricu

PRATITE NOVOSTI

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima.
Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje
podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog
našeg newslettera.