Vaša košarice je prazna

Ukupno: 0,00 kn

     Početna » Shop » Korištenje i zaštita podataka

POLITIKA PRIVATNOSTI

Prikupljanje podataka

Prikupljamo i koristimo samo one podatke koji su nam nužni da bi ispunili našu obvezu prema Vama kao kupcu.
Kada naručujete i kupujete robu putem web trgovine, potrebno je da nam pružite istinite osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja, dostavnu adresu, adresu za račun, točnu e-mail adresu, OIB, kontakt - broj telefona) i naziv tvrtke a sve kako bi mi mogli uspješno izvršiti svoju obvezu prema Vama, i kako bi postupak kupnje bio ispravan.
Ako ne želite pružiti tražene podatke, postupak kupovine neće biti izvediv.

Registracijom na newsletter sustav prikupljamo ime, prezime i email adresu.

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja web stranica njcc.hr Carantania Tattoo Croatia, a oni mogu biti IP adresa, datum i vrijeme posjete web shopa, pregledane stranice i podstranice na Carantania Tattoo Croatia, podaci o hardwareu, softwareu, internet pretraživaču, postavkama jezika, operativnom sustavu, aplikaciji i klikovima posjetitelja na našim web stranicama. Ti podaci nikako ne otkrivaju identitet posjetitelja.

Razlozi prikupljanja podataka

Osobne podatke registriranih kupaca prikupljamo zbog ispoštivanja obveza prema njima kao kupcima. Koristimo ih za realizaciju narudžbe, dostavu kupljenih proizvoda, ispostavu računa, komunikaciju s kupcem u svezi narudžbe, dostave ili nepredviđenih okolnosti.

Podatke korisnika prijavljenih na nesletter sustav koristimo za slanje obavijesti i akcija vezanih uz tattoo opremu i djelatnost.

Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje i unaprijeđenje web stranica i korisničkog iskustva.

Privatnost podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, tvrtka NJCC. d.o.o. ne ustupa podatke o kupcima trećim osobama bez pismenog dopuštenja kupca, osim u slučajevima kada je dužna predati podatke na uvid ili ih dostaviti nadležnom tijelu na temelju valjanog naloga i u niže navedenim slučajevima:

Tvrtka NJCC d.o.o. će podijeliti podatke kupca dostavnoj službi s kojom ima sklopljen ugovor.
Tvrtka NJCC d.o.o. će podijeliti podatke kupca sa poslovnim suradnicima s kojima je potpisan ugovor i koji obavljaju knjigovodstvene poslove za NJCC d.o.o.

Prikupljeni se podaci strogo čuvaju, ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke. Podaci su dostupni djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje poslovne djelatnosti i strogo se čuvaju. Djelatnici poštuju načela zaštite osobnih podataka.

U bilo kojem trenutku kao registrirani korisnik možete pregledati, ažurirati ili obristi osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa. Potrebno je kliknuti na Moj profil i upisati korisničko ime i lozinku. Možete bilo kada obrisati svoj korisnički račun, ili se odjaviti sa našeg newsletter sustava.

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

Tvrtka NJCC d.o.o. pohranjuje osobne podatke registriranih korisnika internet trgovine Carantania Tattoo Croatia samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka, odnosno dok korisnik sam ne obriše svoj račun ili to ne zatraži od nas. Isto je i sa korisnicima prijavljenim za primanje obavijesti.

Pristup, ispravak i brisanje podataka

U našoj internet trgovini registriranom korisniku omogućeno je da u bilo kojem trenutku može pregledati, ažurirati ili obrisati osobne podatke koje je upisao prilikom kreiranja korisničkog računa (registracija). Potrebno je odabrati gumb "Prijava" te upisati korisničko ime i lozinku. Nakon toga odabrati "Moj račun" gdje se može upravljati podacima, korisničkim računom ili se odjaviti sa našeg sustava za e-obavijesti (newsletter). Može se bilo kada obrisati svoj korisnički račun.

Registrirani korisnik na mail adresi može zatražiti koje podatke imamo o njemu, kako su pohranjeni, može tražiti brisanje ili ispravak istih.

Prigovor

Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka korisnik može uputiti na mail adresu: Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Kako čuvamo podatke?

Pri čuvanju vaših podataka provodimo niz sigurnosnih mjera i primjenjujemo najnovija tehnološka rješenja.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite informirani o našim ponudama i novostima. Vaši podaci će biti pohranjeni a email adresa će se koristiti isključivo za slanje obavijesti. Ukoliko kasnije želite promijeniti svoje podatke ili se odjaviti sa liste moći ćete to učiniti klikom na link „Promijeni podatke“ ili „Odjavi se“ koji se nalaze na dnu svakog našeg newslettera.

Informacije i suglasnost za kolačiće (en. Cookies) Web stranica njcc.hr koristi kolačiće kako bi se poboljšalo Vaše iskustvo korištenja web stranice i pružila usluga u skladu s Vašim željama. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internet pretraživaču. Ako želite nastaviti koristiti našu web stranicu molimo vas da potvrdite da se slažete sa upotrebom kolačića klikom na tipku SLAŽEM SE. Ako želite saznati više pročitajte kliknite na tipku "VIŠE".