Vaša košarice je prazna

Ukupno: 0,00 kn

     Početna » Shop » Boje za tetoviranje » Intenze Ink » Intenze osnovne boje 120ml »

Proizvod

INTENZE INK – SNOW WHITE MIXING 120ml

326,52kn
s pdv-om
261,22kn bez pdv-a
+

Opis:

Intenze Ink - dobra tinta koja ide ravno u kožu i ostaje svijetla je samo početak. Kremaste boje, širok raspon boja i skladnih formula čine tintu s druge strane, višu razinu. Mijenja mogućnosti u nove stvarnosti, omogućujući umjetnicima da istraže nove granice. Intenzivne boje su napravljene od veganskih sastojaka i zato što su napravljene za ljude, testirane su samo na ljudima. Ovo je ljudski i jedini pravi pristup. Sigurnija tinta je dobra za vas, za industriju i za vaše klijente. Svaka pojedina boca je testirana i certificirana u laboratorijima s najvišim industrijskim standardima, sve boje su izrađene u tzv. Čistoj sobi. Boce su oblikovane i izrađene od materijala za odgovor koji omogućuju preciznije doziranje boje. Ponekad boja tetovaža može izazvati alergijsku reakciju. INTENZE koristi formulu koja uklanja poznate rizične sastojke, koji se više puta nalaze u nekim drugim bojama, jer nažalost, ne možemo testirati na koži gotovo svima, uvijek će biti rizika. Test se preporučuje najmanje mjesec dana prije tetoviranja. Više informacija o standardnim testovima "kožne zakrpe" i kako ih izvesti možete pronaći na mreži.


Newsletter

primajte besplatne i korisne savjete, novosti iz TATTOO svijeta, informacije o akcijama i novitetima u našem shop-u, saznajte sve prije ostalih direktno na svoj email...

Live Website Statistics
Kolačići (engleski "Cookies") nam pomažu pružati vam usluge na našoj web stranici. Upotrebom naše web stranice prihvaćate upotrebu kolačića.