Vaša košarice je prazna

Ukupno: 0,00 kn

     Početna » Shop » Korištenje i zaštita podataka

Korištenje i zaštita podataka

Prikupljanje i korištenje podataka

Prikupljamo i koristimo samo one podatke koji su nam nužni da bi ispunili našu obvezu prema Vama kao kupcu. Kada naručujete i kupujete robu putem web trgovine, potrebno je da nam pružite istinite osobne podatke (ime i prezime, dostavnu adresu, točnu e-mail adresu, kontakt - broj telefona) ili osnovne podatke o Vašoj tvrtki a sve kako bi mi mogli uspješno izvršiti svoju obvezu prema Vama, isporučiti Vam narudžbu, izdati račun sa valjanim podacima, obavijestiti Vas o statusu Vaše narudžbe, te Vas kontaktirati u slučaju nejasnoća ili kašnjenja isporuke.

Zaštita i sigurnost podataka

Naša internet trgovina je zaštićena SSL certifikatom koji osigurava Vaše podatke koje ostavljate na našoj stranici od neovlaštenog pristupa.

Privatnost podataka

U skladu sa odredbom Zakona o zaštiti potrošača, članak 11., „Narodne novine“, broj 41/14 i 110/15 tvrtka NJCC. d.o.o. ne ustupa podatke o kupcima trećim osobama bez pismenog dopuštenja kupca. Podatke koristimo isključivo za potrebe poslovanja i povremene reklame (slanje newslettera) s Vama. Prikupljeni se podaci strogo čuvaju, ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke niti ih na bilo koji način činimo dostupnima za treće osobe.

Newsletter

primajte besplatne i korisne savjete, novosti iz TATTOO svijeta, informacije o akcijama i novitetima u našem shop-u, saznajte sve prije ostalih direktno na svoj email...

Live Website Statistics
Kolačići (engleski "Cookies") nam pomažu pružati vam usluge na našoj web stranici. Upotrebom naše web stranice prihvaćate upotrebu kolačića.